Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Profesionisti in mase plastice

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Saci pentru europubele (menajeri)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
20
Out Of stock
Descriere
Societatea noastra acorda o atentie deosebita protectiei mediului. In acest sens, pentru a ne aduce contributia la reducerea impactului negativ asupra mediului pe care il produc deseurile nefolositoare, am luat decizia de a oferi consumatorilor casnici si industriali un produs executat din material reciclat, si anume sacii pentru europubele.

Acest tip de saci sunt realizati din material reciclat, materia prima secundara obtinuta din deseuri fiind produsa de catre noi, pe doua linii de reciclare noi, conforme cu normele Uniunii Europene privind Protectia Mediului.

Sacii pentru europubele pot fi executati la dimeniunile necesare utilizarii acestora pentru toate tipurile de europubele existente.

Intrucat selectam cu atentie deseurile, in vederea obtinerii unei materii prime secundare de calitate, putem obtine saci din material reciclat la preturi care ne asigura succesul in colaborarile pe care le avem cu societati de salubrizare, depozite si magazine de vanzare en-detail dar si cu institutii si firme.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura